Bakkedal 21, 2900 Hellerup

Hellerup med eftertragtet beliggenhed med sø og natur i egen baghave

Flot og indbydende herskabelig villa på attraktiv beliggenhed med sø og natur i egen baghave.

Store vinduespartier og store rum er nogle af de elementer der præger denne smukke villa. Villaen fremtræder charmerede og med mange smukke detaljer

I får her en indflytningsklar villa i smukkeste stil. Med central beliggenhed i Hellerup. Her er det nemt at flytte ind og etablere et dejligt hjem i smukke omgivelser.

Fra den store hall træder I ind i de rummelige stuer hvor de store smukke vinduespartier giver en perfekt samhørighed med den grønne have og udsigten til søen. Fra den flotte hall, svinger trappen sig op til første sal som har en perfekt udnyttelse af de mange gode værelser.

I stueplan er der en dejlig åben forbindelse mellem alrum, køkken og dagligstue-afdelingen. Et meget sjældent skønt lysindfald gennem de store vinduespartier, giver en unik liebhaverstemning og en særlig eksklusiv oplevelse. Sammen med de gode soveværelser har stueplan og kælderen et perfekt samspil med de mange værelser på 1. salen.

Udover de mange bolig-m², byder villaen på stor og anvendelig klinkebelagt kælder med mange disponible rum, vaskerum, gildesal mv.. Kælderen har virkelig mange anvendelsesmuligheder.

Den parklignende have med søen er bare helt unik og samtidig elegant. Anlagt med flot plan græsplæne og buske som giver en flot grøn udsigt fra villaen. Udearealerne med adgang til søen er helt private og man får virkelig anvendt den stemningsfulde have med søen og terrasse.

Endvidere god muret garage beliggende lige ved hoveddøren.

Kort afstand til flere skoler og daginstitutioner og de daglige indkøb kan foretages inden for kort afstand. I nærområdet kan I nemt udfolde jeres fritidsinteresser i grønne parker samt Strandvejen, Øresund og Hellerup Strand.

Ring for en fremvisning, vi viser gerne frem på et for jer passende tidspunkt.