Læssøesgade 11, 2200 København N

Byhus med alle lejligheder til fri benyttelse for køber

Byhus opdelt i ejerlejligheder på Nørrebro et stenkast fra Søerne, beliggende knap 200 meter fra Sankt Hans Torv på Læssøesgade som munder ud til Sortedam Dossering. Her ligger den helt nyrenoveret boligejendom, som står knivskarp fra ende til anden med en kæmpe tagterrasse på den store to etagers penthouselejlighed, der lige sætter prikken over i'et.

Byhuset er opført i 1884 og i 2023 renoveret og udbygget med yderligere etager. Det selvstændige byhus er udstykket i ejerlejligheder og står pt. tomt og til købers fri disposition.

Ejendommen er opdelt i høj kælderlejlighed og 4 beboelseslejligheder heraf den ene som 2-etagers penthouselejlighed.

Lejlighederne er veludnyttede med mange gode kvadratmeter og store åbne nye elementkøkkener i forbindelse med stuerne.

Lejlighedernes kvalitetsbevidste beslutninger kommer til udtryk i form af, designer køkkener, med integreret hårde hvidevarer i det indbyggede køkkener, de flotte nye flisebadeværelser samt de ægte trægulve i majestætiske sildebenssparket.

Kort sagt, en super flot byejendom, hvor der er tænkt over detaljen med bl.a. nye energivenlige radiatorer og nye el- og vandinstallationer.

I penthouselejligheden lige under det flotte nye tag og rustikke facader, kan man nyde det allerbedste ude på terrassen. Den vender helt perfekt så man kan nyde godt af solens stråler langt det meste af dagen - og da der ikke ligger nogen høj ejendom lige foran, kan man ydermere nyde godt af et fredeligt kig, også ned i den fine charmerende gård.

Med adresse på Læssøesgade bliver man en del af det hippe, charmerende og gamle Nørrebro. Der er ikke langt til nogle af brokvarterets brændpunkter såvel som Indre By. Som nævnt ligger Sankt Hans Torv lige om hjørnet, og det samme gælder barerne og spisestederne ned mod Ravnsborggade og Sortedam Dossering og efter knap få minutter på cykel kan man også stå midt i Torvehallernes spændende madmekka.

Det her er en vidunderlig pakkeløsning for den kvalitetsbevidste køber, der søger en hel ejendom med de smukkeste beboelseslejligheder og en penthouselejlighed på toppen med en solrig tagterrasse, perfekt beliggende i rolige opgivelser midt i byen.

Ejendommen holder sig i den klassiske brokvarterstil med et moderne udtryk i udbygningen.

Ring gerne for en besigtigelse og vi vil med glæde fremvise denne helt ekstra ordinære super lækker byejendom