Schleppegrellsgade 8, KL., 2200 København N

.

P.T. udlejet p.t. mdr. leje ca. 17.135,00.

København direkte til sørerne

I en af Københavns skønne ejendomme, ligger denne perfekte erhvervsejerlejlighed i underetagen af velholdt beboelsesejendom med adgang til fælles tagterrassen og vis a vis Sortedams søen.

Erhvervsejerlejligheden der overalt fremtræder meget velholdt og fremstår med flotte og lys, indeholder: entre/fordelingsgang med gæstetoilet og depotrum, 2 store lyse kontorer mod Schleppegrellsgade, stort alrum/spisestue i direkte åben forbindelse med perfekt elementkøkken med bagudgang til fælles gårdanlæg, mellemgang med badeværelse med toilet, håndvask og brusebad, 2 gode kontorer mod gården.

En erhvervsejerlejlighed med i et af Københavns eftertragtede latinerområde med et særdeles stort udbud af velbesøgte cafer og restauranter på rigtige side af søerne og med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren.

Ejerlejligheden er pt. udnyttet som kontor / administration for "Den Gule Flyver" og har gennemgået en gennemgribende og kostbar modernisering.

En erhvervsejerlejlighed der absolut skal ses - ring og aftal tid for besigtigelse - vi viser gerne frem når det passer Dem