Nordre Frihavnsgade 27, 2100 København Ø

Erhvervsandel i andelsboligforeningen "Hjertepladsen".

Stort hjørnelokale på Nordre Frihavnsgade 27

Med en af de bedste beliggenheder på Nordre Frihavnsgade og midt i det kvalitetsbevidste Østerbro finder vi på områdets centrale handelsgade ligger dette skønne, store hjørne butikslokale med et utal af muligheder.
Perfekt på hjørnet som spænder over Nordre Frihavnsgade, Victor Borges Plads og J.E. Ohlsens Gade.
Her er store vinduer mod Nordre Frihavnsgade og store vinduespartier direkte ud til Victor Borges Plads og yderligere mod J.E. Ohlsens Gade.
Lokalerne fordeler sig på stueetagen med et stort, åbent butikslokale med direkte adgang til et mindre lokale, et kontor med vindue mod J.E. Ohlsens Gade, to toiletter og et lagerlokale. Derudover yderligere lagerplads i kælderetagen, hvortil der er nem adgang til fra butikslokalet. Butikkens indretning er industrielt og råt. Lokalernes upolerede udstråling kommer fra betongulvene, de gamle trægulve og de blotlagte murstensvægge.
Her er et færdigt butikskoncept, som er oppe i tiden og ønskværdigt for mange brands. Lokalerne kan lokke hvem som helst til og kan lige vel rumme nuværende koncept. Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne på denne adresse.
Ring nu og aftalt tid for en besigtigelse – vi viser gerne frem på et for Dem passende tidspunkt.