Ravnsborggade 21, ST., 2200 København N

Ravnsborggade 21, København N.

Butikslokale til salg på Ravnsborggade 21, København

I en af Københavns skønne ejendomme, ligger denne perfekte erhvervs-andelslejlighed i stueetagen med forskudt plan til høj kælderetage.

Træd indenfor i denne yderst sjældent udbudte erhvervs-andelslejlighed, som allerede ved første øjekast imponerer med store facadevinduer, der giver et godt blik ind i butikken. I møder først og fremmest et lækkert og rustikt rum med blottet murstensvægge og en helt speciallavet indretning med skønne lokaler i forskudt plan, der nærmest er et kunstværk i sig selv.

Lokalerne er p.t benyttes til salg og showroom af eksklusivt designertøj. Dette er der naturligvis rig mulighed for at fortsætte med, for rummet har et skønt dagslys og god plads til både salgsområde og udstilling.

Foruden detailhandel er der også rig mulighed for at drive liberalt erhverv i lokaler.

Fra salgslokalet i stueetagen er der nedgang til en højloftet kælder, som har masser af plads til, udstilling, salgslokale og kontor samt opbevaring. I forlængelse af rummet findes et baglokale, hvor du kan nyde et hvil og en velfortjent pause i løbet af den travle arbejdsdag.

Erhvervet fremtræder i fin stand med masser af charme og unikt særpræg.

En erhvervs-andelslejlighed i et af Københavns eftertragtede latinerområde med et særdeles stort udbud af velbesøgte Cafer og restauranter på rigtige side af søerne og med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren.