Tinkerup Strandvej 53, 3250 Gilleleje

Pragtfuldt fritidshus med centralvarme og kig til vandet

Velholdt fritidshus med gåafstand til dejlig badestrand og beliggende på stor hjørnegrund med gode anvendelige udhuse og store solrige terrasser

Dette fritidshus er attraktivt beliggende på Strandvejen i Tinkerup i gåafstand til den dejlige badestrand. I cykel-afstand til Gillelejes hyggelige handelsstrøg og ikke mindst Havnemiljøet. Ligeledes ligger huset nær gå- og løbeture i det fredede område ved Gilbjerg Hoved.

Gedigent og hyggeligt fritidshus der er velbygget med flotte træfacader, tegltag, termovinduer. Her er oven i købet oliefyr og med den store første sal - som er noget helt særligt for dette fritidshus. Du fornemmer straks husets høje kvalitet og hygge med en stor solrig syd/vestvendt terrasse, der både er overdækket og fritliggende - så der er rig mulighed for solbadning samt grill-aktiviteter i alt slags vejr. Dejlig nem velanlagt have med carport i husets stil.

Endvidere er der opført separat udhus til gæster med håndvask og tørkloset. Yderligere findes der udhus/værksted, brændeoverdækning og stor carport.

Huset indeholder: praktisk overdækket indgangsparti/terrasse, entre/fordelingsgang med rigelig skabsplads, kæmpestor opholdsstue/alrum som bliver det naturlige samlingspunkt for familie og venner med åben plan, loft til kip og dejligt lys fra de store gavlvinduer og installation af brændeovn, fra stuen er der udgang til skøn delvist overdækket terrasse hvor du kan nyde sommeren til langt ud på aften. Moderne hvidt og velholdt køkken med spiseplads sort lyst badeværelse med bruseniche, vask/bordarrangement og gulvarme (el-baseret), godt værelse og soveværelse med skabsplads, praktisk vaskerum/fyrrum med vaskemaskine, skabs/bordplads og oliefyr. På 1 salen findes stor hyggelig stue/opholdsrum med loft til kip og kig til vandet.

Dette er virkelig et helt særligt fritidshus som kan bruges i sommer- som vinterperioderne. Ring nu og aftal en tid for fremvisning.