Tuborgvej 23, st. 8., 2900 Hellerup

Hellerup - Lundevangen

Særdeles eftertragtet 2 værelses seniorlejlighed med bedste beliggenhed lige ved parkeringsarelet, stille tilbagetrukket fra Tuborgvej og med udgang til lille vestvendt have.

Lejligheden, der er beliggende i velholdt seniorbyggeri fra 1978 (man skal være fyldt 55 år for at bo i bebyggelsen) indeholder: entre med indbyggede skabe, pænt stort flisebadeværelse med skydedør, håndvask, toilet og brusebad, fra entreen adgang til soveværelse med indbyggede skabe og stor lys opholdsstue med udgang til lille vestvendt have, fra opholdsstuen adgang til pænt elementkøkken med lille spiseplads.

Lejligheden fremtræder overalt lys og indbydende. - i lejligheden er der nødkaldeanlæg med hustelefon med direkte forbindelse til centret i dagtimerne. I aften- og nattetimerne kan nødkaldet bruges i akutte situationer, og det vil så være Falck-Care`s vagtcentral, der besvarer opkald.

Blandt de mange fællesfaciliteter kan nævnes: reception, restaurant, svømmebassin, bibliotek, selskabslokaler, gæsteværelse til overnattende gæster, fællesvaskeri og gode parkeringspladser.

Bebyggelsen rummer 154 ejerlejligheder fra 60-80 kvm med indbygget tryghed og trivsel, bl.a. et smukt haveanlæg tegnet af landskabs-arkitekterne Klint & Lund Sørensen. Haven og de mange andre faciliteter gør Lundevangen til et rart sted, når De skal nyde Deres otium

Læs mere om denne eftertragtede bebyggelse på www.lundevangen.dk