Bogholder Allé 29B, 1. TH., 2720 Vanløse

Lys og rummelig lejlighed med stor altan og eftertragtet beliggenhed

Centralt i Vanløse og ved grænsen til Frederiksberg.

Denne store og lyse lejlighed er placeret helt centralt i Vanløse. Den flotte bygning, som lejligheden er placeret i, ligger få meter fra stationen. Herfra kan man både tage S-toget og metroen, og der er altså derfor ekstremt gode muligheder for offentlig transport. Der er desuden rigtig gode indkøbsmuligheder på bl.a. Jernbanegade som ligger i gåafstand fra boligen.

Ejerlejligheden indeholder: stor møblerbar entre/fordelingsgang med garderobeskabe, skønt værelse med højskab, soveværelse med fransk altan og indbygget skabsvæg, stort flisebadeværelse med karbad og brusebad samt installation af vaskemaskine, kæmpestor stue med udgang til altanen via stort skydedørsparti, flot elementkøkken med god bordplads og i halvåben forbindelse med stuen.

Den store syd-vestvendte altan er helt fantaktisk og er i hele stuens brede, her er virkelig mulighed for, at nyde de varme sommeraftener.

De samme lyse parketgulve går igen i hele lejligheden, og gulvene er med til at binde alle rummene sammen. Med sin optimale placering i centrum af Vanløse er dette en lejlighed, der passer til alle, unge som ældre, par som singler, og er et oplagt valg for jer der ønsker at bo i et dejligt område tæt på uanede muligheder.

Lejligheden er direkte indflytningsklar.

Dette er en ejerlejlighed der sjældent kommer i udbud.