På Højden 10, 2900 Hellerup

Repræsentativ bolig med indendørs swimmingpool, beliggende i eftertragtet kvarter i Hellerup.

På Højden er en vej i et område med masser af fine gamle villaer og megen atmosfære. Her bor mange familier med international baggrund, da området ofte tiltrækker mennesker med brug for boliger til repræsentation og selskabelighed, kombineret med megen plads til familien. Denne villa er ingen undtagelse. Fra området er det hurtigt og nemt at komme til Ambassadekvarteret i Hellerup, Tuborg Havn og Østerbro/City.

I bydes velkommen til ejendommen via flot brostenbelagt indkørselsparti med plads til flere biler.

Ejendommen indeholder i stueplan: stor hall med gæstetoilet og trappe til underetagen. Der er en værelsesafdeling med brusebadeværelse og 2 store værelser - perfekt til kontor eller børneafdeling. Stort spisekøkken med udgang til forhaven. 3 store fornemme opholds-/spisestuer en suite. Den midterste stue har pejs og udgang til stor terrasse mod syd.

Endvidere endnu en værelsesafdeling har fordelings gang, stort badeværelse med både badekar og brus, hertil kommer forældresoveværelse og endnu et værelse. Huset har højt til loftet, sildebensparketgulve, en helt særlig herskabelig atmosfære - man skulle faktisk ikke tro at huset var opført i 1958 rent stilmæssigt.

Kældertagen indeholder: fyrrum, vaskerum, gæstetoilet, viktualierum og stor wellness afdeling med swimmingpool, badefaciliteter og sauna samt bar og gildesal. Der er fra kælderen udgang til haven. Haven er velanlagt med flere store sydvendte terrasser og plæner i forskudte plan...