Moseholmene 18, 2610 Rødovre

Charmerende villa med høj kælder og garage, i skønne omgivelse med Vigemoseparken som nabo

Herlighedsværdien ved dette hus skal blandt andet findes i beliggenheden, som giver dig naboskab til Viemoseparken - et hyggeligt, grønt og rekreativt område. Selve huset fremtræder med en god indretning og med mulighed for en istandsættelse efter dit eget efter valg. Huset er omkranset af en hyggelig og nem have, som med sine forskellige solkroge byder på gode muligheder for hygge, boldspil og masser af sol. Nyd evt. også den ugeneret højt beliggende træterrasse med udsigt til baghaven og de grønne træer.

Foran huset er der en stor indkørsel med garage, overdækket areal og god plads til to biler.

Kvarteret er det børnerige Rødovre, hvor alle nyder godt af den gode skole, idrætsfaciliteterne omkring skolen, hvor der både er boldbaner og svømmehal og en god nærhed til København, der kan nås med tog eller på cykel for de friske, alt dette får du i et roligt villaområde i den nordlige del af Rødovre en kort gåtur fra Herlev.

Drømmer familien om et hus med god plads til familiehygge, hvor der både er plads til hverdagshyggen men også i de rigtige omgivelser, så er det bestemt værd at kigge nærmere på denne villa.

Huset trænger til en istandsættelse så hermed er man tilgodeset muligheden for, at indrette huset i sin helt egen stil, der er store værelser, samt en skøn stue og udestue med dejligt lysindfald og en hyggelig terrasse, der er perfekt til fordybelse med en god bog eller bare at nyde udsigten.

Haven har fin plads til, at børnene kan slå sig løs og er samtidig utrolig overskuelig med enkel vedligeholdelse som græsslåning.

Kvarteret er det børnerige Islev, hvor alle nyder godt af den gode skole, idrætsfaciliteterne omkring skolen, hvor der både er boldbaner og svømmehal og en god nærhed til København, der kan nås med tog fra Herlev eller Husum station eller på cykel for de friske.

Huset indeholder i stueplan: stor møblerbar entre/fordelingsgang og nedgang til kælderetagen, køkken udsigt til vejen/indkørslen, stue i forbindelse med udestue og udgang til terrassen, badeværelse med karbad, forældresoveværelse og børneværelse.

Kælderetagen indeholder: fordelingsgang, vaskerum, 4 store og gode disponible rum, viktualierum, toilet og kælderudgang under hovedtrappen samt direkte udgang til baghaven.

Dette er virkelig et særtilbud, ring nu og aftal en fremvisning, vi viser gerne frem på et for dig passende tidspunkt.