Se det digitale energimærke

Knardrup Bygade 17

, 3660 Stenløse

1 / 18
1 / 4
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
5.595.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 280.000
Brutto
i
24.989
Netto
i
20.960
Hovedbygning 89 m²
Boligareal 142 m²
Antal plan 2
Værelser 5
Andre bygninger 394 m²
Erhvervsareal 394 m²
Byggeår 1930 /1985
Sagsnummer 15101085
Ejendomstype Bolig/Erhverv
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.745
Ejendomsværdiskat 847
Renovation 209
Grundejerforening 13
Skorstensfejning 80
Dækningsafgift erhverv 342
Bekæmpelse 13
Husforsikring 966
Ejerudgifter i alt 5.215

KÆMPESTOR EJENDOM MIDT I CENTRUM AF KNARUP BYGADE MED UDSIGT TIL GRØNNE MARKER

I Knardrup - der krydses af Værebro Å, og som ligger lige op ad de naturskønne arealer på den gamle Flyvestation Værløse - ligger denne store bolig- og erhvervsejendom klar til at byde nye ejere velkommen til en pragtfuld bolig ud over det sædvanlige og med gode velindrettet og store værksted- og kontorbygninger.

Knardrup er en børne- og familievenlig lille by, hvor I kan fiske eller blot trække frisk luft på bredden af områdets mindre søer. I kan også nyde naturen på hesteryg og I kommer nemt omkring i resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland med kort vej til S-togstationen.

Ejendommen omfatter en dejlig selvstændig bolig - en bolig med god plads og tillige med de gode velindrettet store værkstedbygninger med adgang via store vognporte, kontorbygning med gode arbejdslokaler. Pladsen kan udnyttes af den store familie, flere familier sammen eller i kombination med selvstændigt erhverv og hobbyvirksomhed i den helt store skala - mulighederne er mange.

Boligen indeholder i stueetagen: indgang via overdækket udendørsareal/terrasse, møblerbar entre med trappe til første salen, alrum i direkte forbindelse med åbent køkken og stor spiseplads, opholdsstue og stue med udgang til haven/grunden, fra alrum/køkken er der udgang til overdækket areal og mindre lukket gårdsplads.

Første salen indeholder: stor anvendelig repos/fordelingsgang, soveværelse og godt værelse med udsigt, flisebadeværelse med badekar.

Endvidere er der en mindre separat selvstændig boligdel/anneks med egen indgang, bad, tekøkken og stort alrum.

Kontorbygningen indeholder i stueetagen: egen indgang, lukket trapperum til første salen, fordelingsgang, stort kontor, kantinerum med køkkenfaciliteter, bad, toilet og disponibelt rum.

1. salen på kontorbygningen indeholder: en selvstændig enhed med stort alrum og tekøkken samt 3 gode rum.

Værkstedsbygning indeholder: gode og højloftet haller med indgang via store vognporte, fordelt på et stort lokale og to mindre (med mulighed som sammenlægning).

Udenfor er det lige så flot og familievenligt som indefor, herunder stor uegnet haveanlæg og her er ikke mindst den gode terrasse, hvor solen og udsynet til de grønne omgivelser kan nydes i fulde drag. Denne store ejendom med bolig, værksted- og kontorbygninger er virkelig en pragtejendom med rigtig mange muligheder og ejendom som sjældent kommer i udbud.

Ring nu for en besigtigelse, vi viser gerne frem på et for jer passende tidspunkt. 
kontakt
Hambros Alle 2
2900 Hellerup
 
Telefon:
+45
 39625044
Mobil:
+45
 40256260
Fax.:
+45
 39624035
E-mail:
CVR nummer:
18399830
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning