Højsagervej 16, 3480 Fredensborg

Holtegård - 4 længet lystejendom med stort jordtilliggende

Holtegård, 4 længet liebhaverejendom med stråtækt stuehus og flere store staldbygninger.

Attraktiv og velbeliggende gård i Fredensborg ved Langerød til den pladskrævende familie og med fantastiske rammer til hestehold og med stort tilhørende jordareal. Det omkringliggende over 22 ha store jordareal byder på marker, søer, jagt, jord udlagt til høstning, stor have og ikke mindst en yderst repræsentativ indkørsel og den rigtige gårdsplads omkranset af 4-længet gårdbygninger.

Dette er en smuk, harmonisk og præstentabel ejendom beliggende på en fantastisk velpasset grund bl.a. med en lille sø. Ejendommens jorder er p.t. bortforpagtet til økologisk drift, men her er både mulighed for traditionelt landbrug, hestehold samt mulighed for jagt med mere.

Gården fremstår i dag klassisk og smuk med malede facader. Hovedhuset rummer mange kvadratmeter og byder på flere selvstændige beboelseslejligheder.

Ejendommen indeholder i hovedhuset: møblerbar entre, gæstetoilet med wc og håndvask, køkken med spiseplads, stue, stort værelse og badeværelse.

Stort selvstændigt værelse/kontor med egen indgang fra gården.

Separat beboelseslejlighed indeholdende: stor forstue/entre, værelse, køkken alrum, badeværelse, mellemgang med trappe til 1. sal og adgang til mindre kælderrum. 1. salen indeholder: værelse og soveværelse samt adgang til kæmpestort loftrum.

Endvidere selvstændig beboelseslejlighed indeholdende: entre, værelse, køkken med spiseplads, stue, mellemgang, separat wc og badeværelse - oplagt gæste- eller au pair bolig.

De øvrige længer indeholder henholdsvis stald og produktionsbygninger.

Denne store ejendom er oplagt til at kunne bo sammen flere generationer, udlejning, til staldfolk eller firma hjemme.

Mulighederne er mange på dette fantastiske landsted der med sin beliggenhed nær offentlig transport og Fredensborg bymidte byder på flere gode skoler og gode indkøbsmuligheder samt kort vej til København.

Ring nu for en besigtigelse, vi viser gerne frem på et for Dem passende tidspunkt.