Virumvej 4, 2830 Virum

Lækkert 1. plans "Rytterhus" opført i 1997.

Super flot 1. plans gulstensvilla med en perfekt rumindeling med god plads til børnefamilien.

Huset indeholder: møblerbar rumelig entre med klinker, gæstetoilet med brus, kæmpestor lys stue med udgang til den lukkende have, stort spisekøkken, bryggers med vaskefaciliteter, 2 gode værelser, forsældresoveværelse med direkte adgang til badeværelse med brus.

Erønsket en veldisponeret og flot vedligeholdt 1. plans villa med plads til hele familien så vil denne villa, der med blandt andet tre værelser, stor lys rum og en yderst anvendelig indretning, er det perfekte hjem for den krævende familie. En beliggenhed tæt på hverdagens nødvendigheder og nærhed af skøn natur. Udefra præsenterer villaen sig yderst velholdt med facader i gule sten.

Med til huset følger også en carport med indbygget udhus.

Hverdagens aktiviteter og samværet med familie og venner får nogle skønne rammer i husets lyse og funktionelle opholdsrum, hvor der er god plads til at indrette sig med et behageligt sofamiljø og et ekstra spisebord til gæstemiddagene. Derudover byder huset på tre værelser, gæstetoilet og et lækkert badeværelse i moderne stil samt bryggers. Huset står i flot stand og rummer et hav af anvendelsesmuligheder.

Haven er anlagt med en stor græsplæne og let beplantning - havearbejdet er derfor en overskuelig opgave. I stedet kan du nyde dine fritimer på en stor solrig terrasse - her er der både plads til havemøbler, flere solsenge, grill og blomsterkrukker. Fra adressen har du en cykeltur på under 15 minutter til Lyngbys fantastiske indkøbs- og shoppemuligheder. Få hundrede meter fra hoveddøren finder du flere skoler, gymnasium og dagsinstitutioner, ligesom du også er tæt på offentlig transport og rekreative områder såsom Furesø og Sorgenfri Slotspark. Velkommen på Virumvej 4.

Huset fremstår velholdt og er direkte indflytningsklart. Dette er virkeligt en prisrimeligt hus, med en central beliggenhed i nærhed af alt det skønne som Lyngby-Taarbæk kommune kan tilbyde.