Sønderhavvej 10A, 6340 Kruså

Pragtejendom ved Sønderhav

SØNDERHAV MED FJORDUDSIGT

Pragtuld liebhaverejendom beliggende i naturskønne omgivelser på kæmpe stor grund i kort afstand til Flensborg fjord og de skønneste skovområder.

Denne ejendom er velegnet til liberalt erhverv og bolig for flere generationer.

Ejendommen er opført i gode vedligeholdelsesfrie materialer. Hovedhuset har smukke døre der er lavet af det fineste træ og huset har endvidere mange fine detaljer på køkkenlåger samt døre mv..

Køkkenet og inventaret er håndlavet med mange flotte udformninger og fine detaljer.

Hele grunden fremtræder sædeles smuk med velanlagt have og stor indkørsel belagt med sten.

Hovedhuset har et boligareal 459 m² fordelt på 3 etager, huset er opført i 1972 og løbende renoveret i sin oprindelige stil og fremstår de fineste kvalitetsmaterialer.

Ejendommen indeholder i stueplan: forstue/entre, hall med trappe til 1. sal, fordelingsgang, toilet, fyrrum og 4 gode værelser, kæmpe opholdsstue og en stor stue samt 1 stort værelse med eget badeværelse og sauna.

Fra den store stue er der direkte udgang til den skønneste have og fra dan anden stue er der udgang huset største garage som er på hele 93 m² og med plads til tre biler.

Første sal indeholder: kæmpe stor pejsestue med udgang til en overdækket balkon, 2 stuer til hver side af pejsestuen, 2 gode værelser, 2 badeværelser og køkken, både fra køkkenet og fra det ene værelse er der adgang til tagterrasser.

Anden sal indeholder: forældresoveværelse og stort værelse som begge har udgang til den øverste del af balkongen, endvidere er her et kæmpe stort badeværelse.

Foruden hovedhuset er der to anneksboliger på hver side af indkørslen der fører op til hovedhusets velkomsts plads. De to boliger indeholder hver, en stue, et værelse, køkken og badeværelse.

Herudover er der opført en garage på 71 m² og to anneksboliger på hver 63 m²

Huset har centralvarme og der opvarmes med pillefyr.

Ejendommen har endvidere en stor præsentabel indkørsel med flot velkomstplads, hvor der drejer en stor globus, ved bygningerne der en stor parklignende have.

Ejendommen er roligt beligende i det skønne område ved Sønderhav, tæt på vand og skov, få km. til Kruså hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Endvidere er her kort afstand til Flensborg og Sønderborg eller Aabenraa.